Κωδικός Προϊόντος: ΟΘ-440
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
222,00€

Η απόλυτη άνεση αρχίζει με το HP Eye Ease

Διατήρησε τα μάτια σου ξεκούραστα ενώ εργάζεσαι με το HP Eye Ease, το πρώτο ενσωματωμένο, συνεχώς ενεργοποιημένο φίλτρο μπλε φωτισμού που παρέχει ζωηρό περιεχόμενο με μηδενικές επιπτώσεις στην ακρίβεια των χρωμάτων. Δεν απαιτείται OSD.

Αποτροπή κλοπής και εξατομίκευση ρυθμίσεων

Προσαρμόστε την οθόνη σου και απότρεψε την κλοπή με το απλό, διαισθητικό λογισμικό HP Display Center που επιτρέπει την εξατομίκευση των ρυθμίσεών σου, τη διαίρεση της οθόνης σε παράθυρα, καθώς και το σκοτείνιασμά της όταν αποσυνδέεται χωρίς την έγκρισή σου — τα πάντα μέσω του κεντρικού υπολογιστή.

Εξατομικευμένη θέαση

Μη χαλαρώνεις ούτε στιγμή την παραγωγικότητά σου χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης σε 4 άξονες που σου επιτρέπει να βρείς το κατάλληλο για εσένα σημείο, μια οθόνη micro-edge 3 πλευρών 27" (68.58 cm), χωρίς αυξομειώσεις που σου επιτρέπει να προβάλλεις μεγαλύτερο μέρος της εργασίας σου και ανάλυση Full HD για ευκρινή γραφικά από κάθε γωνία.

Δυνατότητες ρύθμισης κλίσης, ύψους και περιστροφής

Μπορείς να εργαστείς άνετα χάρη στις δυνατότητες ρύθμισης κλίσης, ύψους και περιστροφής. Χρησιμοποιήστε την πρακτική δυνατότητα περιστροφής στον άξονα για να προσαρμόσεις την κατακόρυφη ή οριζόντια προβολή κατά τη χρήση πολλών οθονών.

Κατασκευάστηκε με υπευθυνότητα

Κάθε οθόνη με πιστοποίηση ENERGY STAR και εγγραφή EPEAT 2020 και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλογόνο είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει ενεργειακή απόδοση.

Εύκολη Σύνδεση

Συνδέσου με τις συσκευές που χρησιμοποιείτε συχνότερα, με τις θύρες VGA, HDMI και DisplayPort. Συνδέστε έως τέσσερα από τα USB εξαρτήματά σου στην οθόνη με την ενσωματωμένη διασύνδεση USB 3.2.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες 27

Χρόνος Απόκρισης σε ms 5

Σχεδιασμός Οθόνης Flat

Τεχνολογία Οθόνης IPS

Ρυθμός Ανανέωσης 60 Hz

Γωνία Θέασης 178°/178°

Ιδανική για Gaming Όχι

Ενσωματωμένο Ηχείο Δεν διαθέτει

Θύρα HDMI 1

Θύρα USB 3.0 Δεν Διαθέτει

Θύρα USB 1

Επιτοίχια Στήριξη Ναι

Eco Mode Διαθέτει

Επιπλέον 1 HDMI 1.4, 4 SuperSpeed USB Type-A, με ρυθμό σηματοδοσίας 5Gbps, 1 VGA

Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 535.2 x 611.7 x 216

Εγγύηση Προμηθευτή Περιορισμένη εγγύηση 3 ετών με κάλυψη για ανταλλακτικά και εργασία για 3 έτη.

Site https://www.hp.com/gr-el