Κατασκευαστής: LOGITECH
Κωδικός Προϊόντος: MO-678
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
13,80€

Με το Logitech M170 Wireless Mouse, απολαμβάνεις την αξιοπιστία της ενσύρματης σύνδεσης, την άνεση της ασύρματης τεχνολογίας και μια εμβέλεια 10 μέτρων, χάρη στην τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης Logitech Advanced 2.4 GHz.

Αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση 2.4GHz
Ισχυρή, σταθερή ασύρματη σύνδεση από αποστάσεις έως και 10 μέτρων μακριά. Με σχεδόν καθόλου καθυστερήσεις ή κολλήματα, θα δουλέψεις και θα παίξεις με σιγουριά.Δοκιμασμένο στα 10 μέτρα, η εμβέλεια ασύρματης επικοινωνίας ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας σου.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 μηνών
Δούλεψε έως και ένα έτος μεταξύ της αλλαγής της μπαταρίας. Για να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, απενεργοποίησε τον διακόπτη On / Off όταν δεν το χρησιμοποιείς.Η διάρκεια της ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης και τον τρόπο χρήσης του ποντικιού.

Σύνδεση Plug and Play
Το ασύρματο ποντίκι M170 είναι πραγματικά plug and play. Απλά τοποθέτησε τον δέκτη σε μια θύρα USB του υπολογιστή σου και άρχισε να το χρησιμοποιείς αμέσως. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις pair το ποντίκι με τον υπολογιστή ή να κάνεις λήψη λογισμικού για να το χρησιμοποιήσεις.

’νετo και φορητό
Το σχήμα του ποντικιού στηρίζει το χέρι σου για ώρες άνετης χρήσης. Το αμφίπλευρο σχήμα και η δυνατότητα ανακατανομής δεξιών και αριστερών λειτουργιών του κουμπιού κάνουν το M170 ιδανικό ποντίκι για το δεξί ή το αριστερό χέρι.

  • Τύπος λειτουργίας: Ασύρματο
  • Αριθμός Πλήκτρων: 2
  • Ροδέλα Πλοήγησης: Ναι.
  • Χρώμα: Γκρί
  • Βάρος: 70.5gr
  • Εγγύηση: 2 χρόνια